Wil je eenvoudig je stuurprogramma bijwerken lees op

Als je een nieuw hardware heb geinstaleerd kan het gebeuren dat het niet automatisch werkt of als je een  upgrade heb ondergaan naar een nieuwe versie van windows. Je moet dan de drivers in windw bijwerken als je dit probleem verholpen wilt hebben. Jou  drivers updaten is ook goed voor als je apparaat een probleem heeft of een foutcode van apparaatbeheer genereert.

Stuurprogramma’s installeren vanaf USB-station of diskette
Je kan stuurprogrammas ook kopiëren naar een USB-flashstation,floppy of ander station en ze vanaf dat station installeren. Nadat je het station heb aangsloten op de computer  en de stuurprogramma’s zijn gevonden,moet je kiezen hoe de stuurprogramma’s zijn verpakt. Als het uitvoerbare bestanden of setup bestand bevat, kan je de stuurprogramma’s installeren met behulp van een uitvoerbaar bestand. Ingeval het inf bestanden bevat kan je het stuurprogramma  door middel van een inf of de ‘’have disk’’ optie installeren. Zijn de stuurprogramma’s tot een zip bestand gecomprimeerd moet je het bestand unzippen.

Stuurprogramma’s downloaden
Je kan stuurprogrammas ook downloaden op de website van de fabrikant van het apparaat.

De “have disk” optie
Jou computerfabrikant kan stuurprogramma’s op een cd,diskette of map op de harde schijf plaatsen. Daardoor kan windows ze tijdens de hardwaredetectie vinden en gebruiken.

Eenvoudige stuurprogramma’s installeren
Het updaten van een stuurprogramma kan heel makkelijk zijn en er zijn programmas die het ook voor je kunnen doen. Soms heb je dat een stuurprogramma dat bijgewerkt is nieuwe functies inschakeld voor de hardware. Dit is iets dat je regelmatig bij populaire videokaarten en geluidskaarten meemaakt.
Als er geen stuurprogramma’s beschikbaar zijn bij de hardwareproducent, controleer je Windows Update of zelfs de schijf die bij de computer is geleverd, als je dat hebt ontvangen. Open Apparaatbeheer. Terwijl Apparaatbeheer is geopend, klikt jij op het pictogram om de categorie te openen waarvan je denkt dat deze het apparaat bevat waarvoor je de stuurprogramma’s wilt bijwerken. Zodra je het apparaat heb gevonden waarvoor je de stuurprogramma’s bijwerkt, is de volgende stap afhankelijk van jou versie van Windows. Bij windows 10 en 8 klik je met de rechtermuisknop en kies Stuurprogramma’s bijwerken. Bij windows 7 en Vista klik je met de rechtermuisknop, kies eigenschappen en vervolgens het tabblad Stuurprogramma, gevolgd door de knop Drive bijwerken.
De Update Driver Software-wizard zal beginnen, die we volledig zullen doorlopen om de driverupdate voor dit stuk hardware te voltooien. Je  klik op Bladeren op mijn computer naar stuurprogramma’s.
Vervolgens op  bladeren naar stuurprogramma’s in uw computerscherm. Laat mij kiezen uit een lijst met apparaatstuurprogramma’s op mijn computer, die zich onderaan het venster bevindt.
Zodra het updateproces van het stuurprogramma is voltooid, zal je zien dat Windows het venster van jou stuurprogrammasoftware heeft bijgewerkt. Klik op de knop Sluiten en start de computer opnieuw.

Meestal duurt het maximaal 15 minuten om je stuurprogramma bij te werken naar windows. Als het stuurprogramma zelf installeerbaar is of via windows update  ontvangt  gaat het veel sneller. Bezoek schilder almere voor stuurprogramma’s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *